DreamSafe Madrasser

Hjælp dit barn til at sove både sikkert, ergonomisk korrekt og komfortabelt.

Sundhedsstyrelsen anbefaler, at man lægger børn til at sove på ryggen og undgår, at barnet får det for varmt, når det sover. DreamSafe madrassen er inkl. topmadras, som tillader dit barn at ånde, selv hvis han/hun ved et uheld skulle rulle om på maven og få ansigtet ned i madrassen.

Dens kerne af “ventilated sleep technology” leder sved og andre kropsvæsker væk fra barnets krop og beskytter samtidig madrassen. På den måde hjælper den barnet med at regulere temperaturen. 

Læs mere om funktionerne i DreamSafe topmadrasser

Madrassen er lavet af et specielt fast skummix, som støtter den lille ryg og tillader optimal sovestilling, hvor barnets rygsøjle kan slappe af.

Specielle lufthuller og luftstrømskanaler gør, at evt. fugt ikke bliver lukket inde i madrassen – det sikrer god hygiejne. 

Åndbar

Absorberende

Beskyttende

No-roll-over kanter på str.
120, 140 og 160 cm

Hygiejnisk
Anti-støvmide

Topmadras vaskbar ved 60 grader

Ergonomisk

Garanti mod formlægning

Kombination af de rigtige egenskaber til god nattesøvn

Tegnet udsnit af DreamSafe topmadras med piktogrammer for egenskaberne åndbar, absorberende og vandtæt

Åndbar og vandtæt top

DreamSafe topmadrasserne har helt fantastisk egenskaber både hvad angår sikkerhed, hygiejne og tør søvn for dit barn.

Læs mere om DreamSafe topmadrasser her

Tegnet udsnit af DreamSafe madras i små str., som består af to lag memoryskum for god ergonomi og har åndbar effekt med lufthuller

God hygiejne og ergonomi

DreamSafe madrasserne giver dit barn rigtig god liggekomfort. Designet tager hensyn til både komfort og ergonomi, hvilket desværre ikke altid er tilfældet i babymadrasser. 

De består af skum. Det gør, at dit barns rygsøjle får den optimale støtte fra det faste materiale, men at den lille skat stadig ligger rigtig godt. 

Madrasserne har lufthuller og -kanaler, så evt. fugt kan forlade madrassen. Det gør, at hygiejnen er i top – hvilket jo er rart, når du ved, dit barn skal sove der. 

Tegnet udsnit af DreamSafe madraskerne, som viser god ergonomi og de ekstra no-roll-over sikkerhedskanter

Ekstra sikkerhed hvis barnet triller

DreamSafe madrasserne til større børn (dvs. til tremmeseng og juniorseng) har de samme gode egenskaber ift. ergonomi og hygiejne som de små madrasstr., men fordi de bruges til børn i aldre, hvor barnet typisk bevæger sig mere om natten end de helt små, har madrasserne her en ekstra sikkerhedsfunktion. 

De store madrasser har No-roll-over sikkerhedskanter, så børn der triller meget om natten, hjælpes med at holde sig midt på madrassen. 

Sådan ser din DreamSafe baby madras ud uden betræk

God hygiejne i din babymadras

Små DreamSafe madrasser består af memoryskum, som er fast for neden og har riller og huller for oven. Det giver både god liggekomfort og gode muligheder for udluftning af madrassen.  

Se alle størrelser DreamSafe madras med topmadras


Madras og topmadras til vugge

40 x 84 cm

Madras og topmadras i str. 40 x 84 cm, som passer til vugger og by-my-side senge. Topmadrassen er med i madraspakken, så den lille får alle de gode DreamSafe egenskaber lige fra dag et. 

Madras og topmadras til lift

30 x 75 cm
Madras og topmadras i str. 30 x 75 cm, som passer til lift. Når du køber en DreamSafe madras, får du en topmadras med – så du har alle de gode egenskaber.  

Madras og topmadras til combivogn


37 x 79 cm

Bruger du combivogn, så passer en DreamSafe madras i str. 37 x 79 cm. Din lille skat opnår de gode egenskaber, for topmadrassen er inkl. 

Madras og topmadras til barnevogn


36 x 96 cm

Str.  36 x 96 cm madras bruges til barnevogn. Med DreamSafe madras og topmadras i barnevognen har du sørget for, at den lille sover sikkert og ligger godt.  

Madras og topmadras 60 x 120 cm til tremmeseng

Denne madras passer til tremmesenge str. 60 x 120 cm. Dit barn får alle de gode DreamSafe fordele, for pakken indeholder både madras og topmadras – og denne str. madras har No-roll-over sikkerhedskanter, som hjælper med at holde barnet midt på madrassen. 

Madras og topmadras 70 x 140 cm til juniorseng

Madras i str. 70 x 140 cm passer til mindste str. juniorsenge. Juniorsenge fås i flere str., så tjek for en sikkerheds skyld. Med den rigtige kombination af madras og topmadras kan dit barn sove både ergonomisk korrekt og så sikkert og rent som muligt. 

Madras og topmadras 70 x 160 cm til juniorseng

Madras i str. 70 x 160 cm bruges til de store juniorsenge. Juniorsenge fås i forsk.  str., så tjek for en sikkerheds skyld. Åndbar topmadras og en madras med rigtig god ergonomi og ekstra sikkerhedskanter gør, at dit barn kan sove så sikkert og rent som muligt.

Write us